Praktijk

Iedere dag in het onderwijs is vol onverwachte gebeurtenissen. Het vraagt improvisatievermogen en ervaring om succesvol voor de klas te staan. Het leraarschap is een ambacht, u heeft veel vaardigheden nodig om iedere dag met succes voor de klas te staan.

 

Bent u een leraar met werkervaring?

Vanuit uw eigen kwaliteiten nieuwe vaardigheden ontwikkelen zodat u op een ontspannen wijze uw werk kunt doen. Vaardigheden die u helpen onverwachte gebeurtenissen tijdens de les op de juiste wijze aan te pakken zodat het lesklimaat in de groep voor u en uw leerlingen goed blijft.

 

Bent u een startende leraar?

De praktijk is soms weerbarstig. Samen onderzoeken we de praktijk. Vanuit de praktijk en casussen ontwikkelen we uw talenten.

 

Werkwijze

Door middel van lesbezoeken, communicatie en opdrachten bouwen we verder aan uw carrière binnen het onderwijs. De werkwijze wordt afgestemd op de persoonlijke situatie. Neem gerust contact op voor een uitgebreide uitleg over mijn werkwijze. 

 

Kosten

De kosten van de begeleiding worden bepaald door individuele wensen. Neem vrijblijvend contact op via het contact formulier. De CAO voor het VO biedt ook mogelijkheden voor professionaliseringsactiviteiten. Artikel 17.1-b.